Möt Wilma, SQL Systems egna Brainstormer

Wilma_Frennfelt_SQL_Systems

Berätta lite om dig själv, vem är Wilma?

Jag är en tidigare blekingebo som nu bott i Helsingborg i snart fyra år. Överlag har jag en ganska stor passion för resande och att upptäcka nya platser, men jag är även en rätt stor filmfantast och ser mer en gärna ett maraton på helgen. Jag gillar även att odla mina egna kryddor för att piffa till matlagningen lite, om jag lyckas hålla växterna vid liv (RIP min basilika). 

Varför valde du att göra din praktik på SQL Systems?

Jag tyckte framförallt att ert tänk “strukturerad data ger värdefull kommunikation” var superintressant. Det är väldigt spännande att se hur SQL-Systems hjälper företag att kvalitetssäkra sin data för att den lättare ska kunna bidra till insikter och gynna organisationen. Bra data management har förmågan att ha stor positiv inverkan på en organisations verksamhet, och det är någonting jag vill lära mig mer om. 

Sen har ju SQL-Systems ett extremt mysigt kontor med både hundar och goa kollegor så det var inget svårt beslut kan man säga. 

Vart reser du helst på semester?

En snöig och kall skidresa är absolut min typ av semester. Ingenting slår några timmars skidåkning följt av en varm choklad i backen, oavsett om det är i svenska fjällen eller Alperna. Sen hade jag även velat tågluffa runt i Europa också, gärna kring medelhavet och testa på all god mat som finns, som en liten kulinarisk turné genom sydeuropa. 

Om du hade varit ett djur, vilket djur hade du då velat vara och varför?

Jag har alltid tyckt att lunnefåglar är ganska coola, för de ser ut som en blandning mellan en pingvin och en papegoja. De bor dessutom i hålor vid klipporna längs havet så de har alltid havsutsikt från sitt bo, vilket är mer än vad min lägenhet har så det är definitivt ett plus i kanten. 

Vad är det konstigaste du ätit?

Sjögräs. Det var ingen hit. 

Fem snabba frågor

Vilket stjärntecken är du?

Har du något favoritgodis?

Heter det “bordet” eller “bådet”?

Hur är det att pendla från Helsingborg till Malmö? Yay or Nay?

Vilken Marvel-karaktär hade du helst velat vara?

Vill du komma i kontakt med Wilma? Kontakta henne på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV