Lär känna Calle, SQL Systems egna gnagare!

Carl-Victor_Woggart_SQL_Systems

“Det går inte att vinna om man inte fuskar”

Vem är Carl, berätta lite om dig själv?

Jag är en ingenjör från Ljungby, Småland med många intressen, bland annat sport och musik. Som person är jag tävlingsinriktad, påhittig och nyfiken. Mina kompisar skulle säga att jag är strukturerad på grund av mitt jobb men utanför det skulle de nog säga att jag är ganska flummig.

Om en film skulle göras om ditt liv, vilken genre skulle det vara, vem skulle spela dig?

Komedi! Har en förmåga att hamna i konstiga situationer vare sig jag vill eller inte. Denzel Washington

Kan du berätta om någon konstig situation?

När jag började på hockeygymnasiet så var det tradition att de äldre på skolan skulle välja en frisyr som alla nybörjare skulle ha. Då var jag tvungen att raka en stor kal fläck mitt på huvudet och ha det så i minst 1 vecka. Samma dag skulle jag på röntgen där min mamma jobbar. För att dölja min nya frisyr för både mamma och hennes kollegor hade jag en mössa på mig och jag vägrade ta av mig den. Fler och fler kollegor samlades och tyckte att jag var konstig som inte ville ta av mig mössan men till slut fick jag ta av mig den och alla skrattade åt mig.

Berätta hur du hamnade på SQL Systems ?

Jag flyttade till Malmö med min tjej efter min examen. Nyinflyttad i Malmö började jag leta jobb och hittade en tjänst som SQL Systems hade  lagt ut på LinkedIn. Efter första intervjun med Rusen och Jonas kände jag direkt att här vill jag jobba och så blev det vilket jag är väldigt glad för. Det roliga med min första intervju var att SQL Systems firade varmkorvens dag, så jag fick stanna och käka korv till lunch. Jag blev även erbjuden en alkoholfri öl, som någon hade skakat så jag sprutade öl överallt, på tal om konstiga situationer.

Vad är din största drivkraft?

Kunskap, vill lära mig nya saker som intresserar mig. Detta kan handla om allt från musik till det jag jobbar med. Det är inte alltid jag vet att något är intressant förrän jag börjar med det.

Vad är det bästa med att arbeta på SQL Systems?

Kollegorna är roliga och har mycket kunskap vilket gör kontoret till en härlig miljö. Det är även roligt att arbeta på ett kontor där de flesta håller på Malmö FF och så håller man själv på AIK.

Har du en bucketlist, i så fall vad står högst upp på listan?

Åka runt i England och kolla massa fotboll, speciellt lägre divisioner, så att man inte får den typiska turistkänslan. Lära mig nya språk, till exempel italienska, spanska eller franska.

Vad gör du helst under helgen och vad måste finnas i godispåsen?

Jag brukar spela korpen-hockey men jag gillar att åka iväg på lite kortare resor med flickvännen eller kompisar. Det kan vara att vi kan åka längst med västkusten, Halmstad eller Varberg.

Utöver det kollar jag gärna på en b-film och käkar cornflakeskakor.

Vad önskar du att du hade mer tid till att göra?

Resa! Jag skulle vilja göra flera spontana resor till Italien eller England. Kolla fotboll, röra sig runt områden där man kan se den riktiga kulturen och äta god mat eller fika.

Nämn en sak du absolut inte leva utan?

Min gitarr! Om jag skulle sätta mig ner för att spela i 10 min någon gång så kan det hända att jag sitter där i flera timmar.

Har du spelat i band eller liknande?

Nej, mest kört med kompisar. Jag är väldigt intresserad av musik och köper gärna olika LP-skivor och det ska helst var rock.

Vill du berätta något oväntat om dig själv?

Spelar en del dart och har slagit dart-rekord på Gröna Lund vilket är en av mina största bedrifter 😉 Så om jag vill ha 2 kg Toblerone, kan jag bara åka upp dit och slå mitt rekord!

Fem snabba frågor:

Favoritlåt?
Down under – men at work

Om du bara fick äta en maträtt resten av livet, vad skulle det vara?
Burgare

Om du fick äta middag med en levande/död person, vem skulle det vara?
Rikard Norling

Vad är det bästa med att arbeta på SQL Systems?
Alla är supertrevliga och man känner en trygghet.

Om SQL Systems var ett hem , vilken pryl i hemmet hade du varit då?
Aloe vera

Vill du komma i kontakt med Carl-Victor? Kontakta honom på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV