Mansor Jusopov – SQL systems hjälpare i nöden!

Mansor_SQL_Systems

Vad gjorde att du började jobba på SQL Systems?

Det hela började när jag var inne på min sista termin av min utbildning och hade endast 3 månader kvar och behövde söka en LIA plats som en del av min utbildning. En klasskamrat rekommenderade mig att söka min LIA praktik på SQL Systems då han hade haft sin första LIA där och trivdes oerhört mycket. Efter en intervju med två väldigt trevliga och professionella anställda på SQL Systems, så visste jag att det var där jag ville vara! Jag fick chansen att göra så, jag blev nämligen anställd direkt efter att min praktik upphörde.

Vad är din arbetsroll?

Jag jobbar som master data consultant. Mitt jobb är att  strukturera och kvalitetssäkra data eller information för kunders räkning. Jag skapar även master data i SAP (kundens system)

Vad drivs du av?

Jag drivs av att ha ambitioner och uppnå resultat. Jag gillar att hjälpa andra och samarbeta för man uppnår mer tillsammans än själv. Jag älskar att lära mig ständigt nya saker för att på så sätt utvecklas man som en person och det är väldigt viktigt.

Vart reser du helst?

Jag föredrar en solresa alla dagar i veckan, men en weekend med mina vänner där jag kan titta på mitt favoritlag Real Madrid spela fotboll är aldrig fel heller. 

Vad gör du helst en lördagskväll?

En lördag kväll spelar jag helst padel med mina vänner eller kör ett träningspass på gymmet. Sedan lagar jag en nyttig middag, helst något nytt som jag aldrig lagat förut för jag gillar testa nya saker. Jag avslutar kvällen framför tv:n med en marvel film eller serie.

Om du bara fick välja en sötsak i godispåsen, vad hade du valt?

Jag hade valt ett kinderägg för att se vilken leksak jag får, man vet aldrig vad man får och jag gillar överraskningar. 

Vill du berätta något mer om dig själv?

Jag älskar att titta på olika sporter, förutom fotboll så tittar jag även på kampsporter och utövar själv boxning. Har även tävlat inom boxning lite när jag var yngre.

Fem snabba frågor:

Favoritlåt just nu/all time:
Start me up av The Rolling Stones

Favoritfilm, antingen just nu/all time:
Sagan om ringen trilogin

Om du bara fick äta en maträtt resten av livet, vad skulle det vara?
Sushi

Vad hade du gjort om du inte hade behövt tänka på ekonomin?
Bott någonstans varmt, nära havet och köpt en gammal bmw e28 och renoverat den.

Om SQL Systems var ett hem , vilken pryl i hemmet hade du varit då?
Lampa

Vill du veta mer om Mansor? Kontaka honom på LinkedIn eller skicka iväg ett mail till Mansor@Sqlsystems.se. Vill du veta mer om SQL Systems, skicka iväg dina frågor till nyfiken@sqlsystems.se

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV