Läs mer om Jens, SQL Systems problemlösare

Jens_Andersson_SQL_Systems

Har du ett motto i livet?

Lever mycket efter tesen “Det löser sig” vilket har sina för och nackdelar. Fördelen är att man sällan stressar, allt behöver inte planeras in i minsta detalj.  Nackdelen är att man ibland står och handlar present till sambons födelsedag några minuter innan stängning dagen före, men som sagt det brukar lösa sig.

Berätta lite om dig själv, vem är Jens?

Min ungdom bestod nästan uteslutande av träning och matcher i fotboll och innebandy så såklart utvecklades en stor vinnarskalle och en vilja att vara bäst. Idag är det snarare tvärtom, jag gillar att umgås med personer som kan och är bättre än mig på olika saker. Det är betydligt lättare att lära nya saker då. Även om det fortfarande svider att förlora i vissa sporter.Som person är jag väldigt lugn och uppfattas nog ofta som ganska reserverad. Det kan ta lite tid att lära känna mig!

Hur är SQL Systems som arbetsplats och hur hamnade du här?

Jag började på SQL Systems för tre år sen. Efter jag hade träffat Jonas och några andra kollegor var det väldigt enkelt att tacka ja. SQL Systems som arbetsplats tycker jag är en bra kombination mellan att ständigt vilja bli bättre/utvecklas som företag men utan att tumma på medarbetarnas välmående.

Vad gör du helst en lördagskväll?

Har de senaste åren verkligen börjat uppskatta matlagning och på helgen har man ofta mer tid och ork än vardagarna så det är något jag  gärna lägger tid på. Sen får maten gärna avnjutas av vänner och familj.

Om du bara fick välja en sötsak i godispåsen, vad hade du valt?

Utan tvekan choklad. Och det ska inte vara något fancy. Marabou apelsinkrokant är den bästa.

Vart reser du helst?

Gillar verkligen miljön och länderna runt medelhavet och åker gärna tillbaka. Men jag har aldrig varit i USA, så en resa till västkusten i USA ligger högt på önskelistan.

Vad önskar du att du hade mer tid till att göra?

Kan inte skylla på tidsbrist då man ofta hamnar framför någon b-serie på Netflix. Så det är väl snarare motivationen som är ett hinder men skulle vilja börja träna ordentligt och läsa betydligt mer.

Vill du komma i kontakt med Jens? Kontakta honom på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Fem snabba frågor

Favoritartist?

Favoritfilm?

Favorithobby

Om du bara fick äta en maträtt resten av livet, vad skulle det vara?

Vad hade du gjort om du inte hade behövt tänka på ekonomin?

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV