Möt Jonas ”Bulten” Esaiasson, SQL Systems effektivitetsentusiast

Jonas_Esaiasson_SQLSystems

Berätta lite om dig själv, hur är du som person och hur uppfattas du av andra?

Jag är en lugn person som gillar att utvecklas och lära mig nytt. Jag tror att jag uppfattas som hjälpsam och att jag ställer upp. Inom arbetet gillar jag att effektivisera och hitta nya lösningar.

Hur startade din SQL Systems resa och vad är dina arbetsuppgifter?

Jag började på SQL Systems direkt efter universitetet för att det lät som en intressant arbetsplats att jobba på. SQL Systems är en trevlig arbetsplats med många bra kollegor. Jag jobbar som systemutvecklare samt lite allt i allo för nya projekt. Jag är ofta med i nya projekt där vi som företag behöver införskaffa oss ny kompetens för att kunna tillämpa det i projektet.

Vad drivs du av?

Jag drivs av att lära mig nya system/metoder samt att hitta lösningar på problem. Jag gillar att hitta vad jag tycker är “snygga” lösningar på problem vilket kan innebär enkla smidiga tillvägagångssätt.

Vart reser du helst?

Beroende på årstid men antingen Alperna för att kunna åka skidor eller till varmare klimat där det går att dyka eller strosa runt och utforska.

Vad gör du helst en lördagskväll och vad måste va i godispåsen?

Gå ut och käka på någon restaurang med vänner eller fixa någon lyxigare maträtt hemma och titta på en film eller serie. Choklad då jag tror att det hade tagit längst tid att trötta på.

Vad önskar du att du hade mer tid till att göra?

Jag önskar att jag hade mer tid och framförallt plats att kunna snickra på projekt hemma. Kunna bygga lite mer möbler eller liknande.

Har du en bucketlist?

Jag har ingen uttalad bucketlist men jag skulle vilja resa till Japan, vandra i Alperna/Norrland samt bli bättre på surdegsbröd.

Har du ett Citat som du tycker passar dig eller som du har som motto?

Jag brukar inte tänka så mycket på citat men jag försöker vara hjälpsam och ta det lugnt.

Vill du komma i kontakt med Jonas? Kontakta honom på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Fem snabba frågor

Favoritdryck?

Vilka saker kan du inte vara utan i ditt kylskåp/skafferi?

Vad är det bästa med att arbeta på SQL Systems?

Har du någon dold talang?

Om SQL Systems var ett hem , vilken pryl i hemmet hade du varit då?

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV