Lär känna Praktikant-Emma SQL Systems egna unicorn

Emma_Torngren_SQL_Systems

Under 10 veckor ska Emma Törngren hålla sin praktik hos oss på SQL Systems. Emma går just nu på Digital conversion manager på sälj och marknadshögskolan. Hon ska under 10 veckor sitta tillsammans med mig och lära sig allt om marknadsföring. Så framöver kommer ni få läsa blogginlägg skrivna av henne! Idag har vi valt att intervjua henne för att ni ska lära känna henne bättre!

Berätta lite om dig själv, Hur är du som person?

Jag är en väldigt glad och social person som älskar människor. Jag anser mig själv som rolig och har nära till skratt. Jag har tillbringat de senaste åren utomlands och då framför allt i Grekland och Thailand men nu studerar jag Digital Conversion Manager och ska göra min praktik här på SQL systems.  

Jag uppskattar de små sakerna i livet och hittar gärna nya saker att sysselsätta mig med på fritiden. Annars tycker jag om att se på serier, träna och spendera tid med vänner och familj.

Vad ser du fram emot under praktiken hos SQL systems? 

Jag ser fram emot att spendera tid på ett kontor som jag blev kär i första gången jag var där och vara med att skapa något tillsammans med Mirjam och Rusen som bidrog med så bra stämning under min intervju. Jag tycker det ska bli väldigt roligt och intressant att lära mig massa nytt genom att ha praktiken hos SQL systems och få arbeta på ett kontor och träffa kollegor.  

Jag ser även fram emot att lära mig om kristaller, månar, solar och stjärntecken då jag förstått att jag kommer arbeta med några experter på detta.

Var reser du helst?  

Jag har en kärlek till Grekland och framför allt Naxos men även Thailand så de två ställen hade jag åkt tillbaka till. Men sen har jag alltid velat åka till Sydafrika och åka på safari.  

Vad gör du helst en Lördagskväll? 

Först har jag haft en aktiv dag då jag gjort något roligt sen träffar jag mina vänner. Med mina vänner äter jag gärna en god middag och har en trevlig kväll. Gärna har det förekommit någon typ av lek eller spel under kvällen som jag har vunnit. 

Vad är det bästa i godispåsen? 

Jag älskar godis och framför allt lösgodis och just nu är mina favoriter Ferrari bilar både röda och gröna (tror dem är nya) samt kolaskruvar.

Om en film skulle göras om ditt liv, vilken genre skulle det vara, vem skulle spela dig?

Hmm, oj vad svårt! Jag har så svårt för att komma på personer. Men okej, hmm mitt liv är komedi och drama! Eller jag har inte drama i mitt liv, men ska det vara en bra komedi så ska det vara lite drama. Den enda filmen jag kan komma på just nu är Mean girls och då är jag nog Amanda Seyfried, mest för att jag inte kommer på någon annan.

Fem snabba frågor:

Favorit tecknad figur?
Smurfarna och Nalle Puh

Vilka saker kan du inte vara utan i ditt kylskåp/skafferi?
Kaffe och Ost

Vad hade du gjort om du inte hade behövt tänka på ekonomi? 
Varit superhjälte! Sen hade jag levt ett ganska vardagligt liv på dagarna men räddat världen på kvällarna, rest runt lite här och där och samt upplevt massa äventyr. 

Favoritfilm?
Lejonkungen

Om du bara fick äta en maträtt resten av livet, vad skulle det vara? 
Tacos

Vill du komma i kontakt med Emma ? Kontakta henne på Linkedin! Vill du också ha din praktik hos oss? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala medier:

Våra inlägg

Kontakta oss

EN SV