Nu är det dags att tacka Julia SQL Systems kristallfantast

Julia_Sandberg_SQL_Systems

10 veckor har nu passerat och det har gjort det med stormsteg! Det betyder att Julias praktikperiod är över och vi vill tacka Julia för den här tiden! Vi har satt ihop en intervju med henne där hon berättar lite mer om sig själv, hennes tid här och vad hon har för framtidsplaner. Vi kommer att sakna henne men vi vet att vi kommer ses snart igen!

Jag tänkte att vi börjar med en enkel fråga och snackar lite stjärntecken! Berätta lite om ditt intresse och om det vi brukar prata om?

Jo jag har ju ett intresse… Och jag har alltid haft det men jag har blivit MYCKET mer insatt sen jag kom till SQL Systems haha! Så det är inte enbart marknadsföring jag tar med mig. Allt startade redan första gången jag träffade Mirjam och Rusen, Mirjam frågade mig då om mitt stjärntecken och när jag svarade fisk, så sa hon att hon visste det! Därefter kände jag att jag kunde berätta om mina stenar/kristaller som jag alltid har med mig i min väska och då tog de med mig runt på kontoret för att visa mig deras underbara kristall/meditationsrum!


Ja, därefter kan ni nog räkna ut att det blivit många samtal om våra tecken i både solen, månen och ascendenten och mycket annat spännande!

Hur är du enligt ditt stjärntecken och hur tycker du att det stämmer in på dig?

Jag är fisk i både mitt soltecken och i min ascendent som står för hur jag är i sociala sammanhang och jag skulle säga att det stämmer in på mig. Jag är väldigt kreativ och måste få vara kreativ i de flesta situationer för att kunna trivas. Är också en drömmare/sökare som ständigt vill uppleva och lära mig nya saker. 

Som fisk är man dessutom väldigt empatisk och känslostyrd eftersom att det är ett vattentecken. Jag har även lejonet i månen som står för mina känslor som eldar upp min “fisk”-personlighet och ja det ger mig nog lite mer styrka kanske haha! Brukar skämta och säga att jag är en fisk som ser sig själv som ett lejon.

Vad gör du för att få utlopp på din kreativitet?

Jobbrelaterat så vill jag få komma med ideer och skapa saker utifrån dom. 

Privat så gillar jag att rita, måla, ta bilder, göra filmer och även att få vara kreativ när de kommer till exempelvis tillställningar etc.

Du sa att du är en drömmare, berätta lite om dina drömmar?

Jag har väldigt många drömmar! Både stora som små, allt från ställen jag vill besöka till större mål. Jag tror jag nämnde lite i min förra intervju både om att jag någon gång skulle vilja ha en egen vingård och också att jag skulle vilja ha min egen verksamhet. Det hade ju varit magiskt att kunna driva något nerifrån en vingård i Toscana?! Fast det blir nog inte vin jag kommer sälja från min vingård i så fall haha! Annars hade en skånelänga mot Österlen hållet inte heller varit helt fel!

Nu när dina 10 veckor är slut, berätta vad som har varit det bästa med din LIA-period hos oss på SQL Systems?

De absolut bästa har väl varit att man fått lära känna och jobba med väldigt härliga människor. Att få vara på plats efter mycket studietid hemma har också känts fantastiskt, speciellt när kontoret är så mysigt och hemtrevligt! Sen att vovvarna Milky, Mila och Stevie också hänger på kontoret har ju gjort det ännu bättre. 

SQL Systems har även visat mig att det finns företag som verkligen värnar om sina anställda och det har varit otroligt inspirerande att se! Jag kommer sakna dom allihopa men jag kommer besöka dom hehe!

Vilket är ditt roligaste minne från din tid på SQL Systems?

Har så många roliga minnen härifrån! SQL Systems firar alla temadagar vilket har varit väldigt mysigt. Speciellt när vi hade sushnik – då var det sushi dagen och picknick dagen vilket firades med en sushnik! Denna dagen spelade även sverige en EM-match så efter vår Sushnik hade vi AW och kollade på matchen! Den dagen var fantastisk! 

Men sen har jag ett annat roligt minne med från min andra dag tror jag det var och vi hade ett möte där vi skulle skapa personas. Jag hade fått ansvaret att föra anteckningar och allt jag skrev syntes så att alla på mötet kunde se det på storbild. Jag skulle skriva Västerås och istället skrev jag Västeros och såg att det blev ett rött streck under haha, Magnus skrattade och frågade om vår persona var från Game of thrones? Det kommer jag aldrig glömma, det var kul men eftersom att det var min andra dag så skämdes jag lite!

Vad kommer du att ta med dig för lärdom?

Oj väldigt mycket.. Har ju lärt mig otroligt mycket av Mirjam genom allt jag fått göra här. Både när det gäller att arbeta i wordpress till all typ av digital marknadsföring. Det har varit väldigt lärorikt att få jobba med Mirjam speciellt för att hon också är väldigt kreativ och även relativt nyexaminerad, vilket gör att hon verkligen har koll på det mesta och hon har nyligen varit i min sits! 

Sen som jag nämnt ovan så värnar verkligen SQL Systems om sina anställda och detta är också något jag kommer att ta med mig!

Om du inte fick jobba inom digital marknadsföring vad skulle du då välja att jobba med?

Hade nog valt att bara göra hemsidor? För det är något jag tycker är väldigt kul och som jag vill göra vilket fall som.
Annars konstnär och fotograf!!

Hur ser din närmaste framtid ut?

Nu när jag har avklarat 10 veckors praktik så kommer jag faktiskt ta lite semester. Gotland har jag redan bokat in men annars blir det nog mest aktiviteter med min dotter! Till hösten ska jag vara tillbaka i skolan i några veckor för att börja med vårt examensarbete. Sen ut på ytterligare 10 veckors praktik och i december är det dags för mig att ta examen! Så det är en spännande period som väntar. 

meditationsrummet_SQL_Systems

Nu när du varit på kontoret i 10 veckor och har fått känna in det så ska du också få svara på frågan, Om SQL Systems var ett hem, vilken pryl i hemmet hade du då varit?

Ja jag har ju klurat på denna frågan.. Men jag måste ju säga något inne i meditationsrummet eftersom att jag nu pratat så mycket om det… Hade ju egentligen velat vara den stora kristallen men jag känner att jag nog är kristall boken som den står på! Min motivering till detta är för att den är spännande och man kan alltid gå till den!

Fem snabba frågor:

Vad är det bästa med att arbeta på SQL?
Personalen, hundarna och miljön!

Om du fick äta middag med en levande/död person, vem skulle det vara?
Enkelt, min mormor!

Har du någon favorit kristall och isåfall varför?
Ja min favorit just nu är rå grön kalcit, den ska manifestera dina drömmar och göra de möjligt för universum att höra dom!

Om du satt fast på en öde ö med en person, vilket stjärntecken skulle du vilja att personen va född i?
Hahaha! Ingen jungfru i alla fall! Men kanske en stenbock dom brukar vara ganska drivna så att vi hade kunnat överleva på ön!

Om du skulle kunna vara någon glass smak vilken glass smak skulle du vara och varför?
Pistage för den har ett djup och det är min favorit!

Vill du komma i kontakt med Julia? Kontakta henne på Linkedin! Vill du också ha din praktik hos oss? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

SQL Systems Samarbete värdeord

Nå framgång genom Samarbete

Ett av våra värdeord är samarbete och som mycket annat i livet är ens samarbetsförmåga som en muskel som man måste träna upp. Läs mer här!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV