Möt Tanja, SQL Systems egna Yatzymästare

Tanja_Jungedal_SQL_Systems

Har du ett Citat som du tycker passar dig eller som du har som motto?

Massa på spanska, en favorit är ‘Guagua que no llora, no mama’ vilket betyder ungefär ‘bebis som inte gråter får inte amma’. Man måste helt enkelt säga till om man vill ha något eller skapa en förändring.

Berätta lite om dig själv, hur är du som person och hur uppfattas du av andra?

Tror inte jag är så speciell, fungerar bra med dem flesta människor och är lätt att ha att göra med. Är väldigt anpassningsbar och säger knasiga saker lite då och då. Passar inte riktigt in i någon stereotypisk norm och kör mitt egna race sedan några år tillbaka sedan jag kom till den insikten.

Hur hamnade du på SQL-Systems och hur är det som arbetsplats?

Jag hade jobbat i stålindustrin under många år och var sugen på att byta bransch när jag flyttade hem till Malmö igen med familjen. Såg en väldigt öppen annons på linkedin här på SQL-Systems när jag var höggravid och hann inte söka, men hade tur att den fanns kvar en månad senare när jag landat lite efter att ha fått en bebis. Desto mer jag läste om Data Management kände jag att det här är något som passar mig och 6 månader senare har jag äntligen gjort min första arbetsdag här på detta superhärliga bolag.

Vad är dina arbetsuppgifter?

Haha, jag vet inte? Nä, skämt åt sido. Har mitt första uppdrag på Oatly här i Malmö inom Data Management. Spännande företag och stor kontrast att vara på ett så ungt företag till skillnad från min gamla arbetsplats som funnits i över 100 år. Just nu fokuserar jag på att koordinera olika data som kommer in till Oatly så att den läggs in korrekt i systemet.

Vad drivs du av?

Att jobbet jag gör kommer till användning och förbättrar och förenklar tillvaron för någon. Ogillar att göra saker utan syfte eller ogenomtänkta saker som i slutändan ger dubbelt arbete. Usch!

Vart reser du helst?

På äventyr! Fast allra helst nog till Bornholm där vi har en sommarstuga. Paradiset på jorden.

Vad gör du helst en lördagskväll?

Lördag morgon är roligare att svara på. Älskar att fixa lite mumsigare frukost eller gå ut på fik och äta frukost där för att börja dagen på bästa sätt. Sedan jag fick mitt andra barn vill jag helst sova kl 21:30 en lördag kväll (kul tjej..).

Om du bara fick välja en sötsak i godispåsen, vad hade du valt?

Tutti-Frutti ringar!

Vad önskar du att du hade mer tid till att göra?

Läsa böcker och bara sitta och fundera.

Har du en bucketlist och i så fall – vilka är de tre sakerna högst upp på listan?

-Natt/mörkerdyka i tropiskt vatten

-Springa maraton i alperna

-Hyra bil och resa runt i Japan med hela familjen

Fem snabba frågor

Om du hade tillgång till en tidsmaskin, vart och när skulle du åka?

Vart skulle du gå om du var osynlig?

Om du kunde vara vilken glassmak som helst vilken skulle du vara och varför?

Nämn en låt eller film som skulle kunna beskriva ditt liv:

Vad är din guilty pleasure?

Vill du komma i kontakt med Tanja? Kontakta henne på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV