Vad innebär samarbete med Philip Chung

Philip Chung - Samarbete

Vad innebär samarbete för dig?

Samarbete för mig innebär att tillsammans ta sig till den gemensamma destinationen.

Hur tycker du att ett bra samarbete ser ut?

Är färden det viktigaste på resan? Svaret är ja, hur man har tagit sig till destinationen, hur det kändes och vilka som kommer ombord och vilka som är kvar. Precis som en färd så är bra samarbete lika viktigt. För att kunna tillsammans nå destinationen.

Har du något minne kring ett samarbete du vill dela med dig?

Det finns inget specifikt minne utan jag tänker bara på självaste samarbete vi har lyckats bygga ihop i våran projektgrupp. Alla vågar ställa sina frågor, vågar ställa upp för utmaning, vågar ge input, vågar få sin idé utmanad (opponerad) och vågar leda.

Om du kunde gå tillbaka till din första arbetsdag, vilket råd skulle du ge dig själv?

Roligaste delen i början av jobbet när det gället att jobba jämte kund är alla personer som man lär känna runt om.”

Hade jag sagt till mig själv att lyfta blicken ifrån inlärningen ibland och ta en titt runt om mig och undra “Vilka andra personer som påverkar i projektet jobbar jag med?”

Har du någonsin försökt göra något du vet att du skulle vara riktigt dålig på, vad var det?

Med tanke på att jag är höjdrädd så visste jag att simhopp va inte en sport jag skulle vara bra på men jag testade ändå att på en gympalektion i Högevallsbadet hoppa från 7an och försökte göra spiken men landade på magen istället.

I vilka situationer tycker du att ditt jobb är roligast?

Samarbete är det roligaste med projektarbete.

En sista fråga, har du en låt som skulle kunna beskriva ditt liv?

Låten Reflection av Lea Salonga från filmen Mulan. Slår väldigt nära till hjärtat när man under en period funderar på sin identitet och inser att det går inte att leva för att alla ska tycka om en. Man få leva genuint sitt sanna jag för att inte ångra sig efteråt. Det är ett lättare sätt för att välkomna in rätt folk i sitt liv som älskar en för sitt sanna jag.

Fem snabba frågor

Vem är din favoritsuperhjälte och varför?

Vilket är ditt absoluta drömyrke?

Är du en morgon- eller nattmänniska?

Vart skulle du gå om du var osynlig?

När jag dansar ser jag ut som...?

Vill du komma i kontakt med Philip? Kontakta honom på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV