10 frågor om Mansor

Mansor Jusopov - SQL Systems

“Tough times don't last tough people do "

- Robert Schuller

Om en film skulle göras om ditt liv, vilken genre skulle det vara, vem skulle spela dig?

Det skulle vara drama/krig. Huvudrollen skulle Tom Cruise få eftersom det är hög tid att få en Oscar efter 41 år i filmbranschen och en film som handlar om mig med Tom Cruise i huvudrollen så blir det garanterat en Oscar för bästa manliga huvudroll.

Vad är det bästa med att arbeta på SQL Systems?

Det bästa med att arbeta på SQL Systems är att man känner sig som hemma på kontoret. Det känns som att man känt alla hela sitt liv. När man pratar om anställda på kontoret så känns det som att man pratar om sina familjemedlemmar och inte kollegor. Den här samhörigheten har jag aldrig upplevt förr. Jag ser verkligen fram emot morgonen när man kommer fram till kontoret och går en runda och hälsar på alla.

Hur tycker du att ett gott samarbete ser ut?

När allas röst blir hörd, konstruktiv kritik är också viktigt, alla tar sitt eget ansvar och när något inte fungerar ska man kunna föra en dialog för att kunna lösa problemen som uppstår innan de går för långt. En bra gruppdynamik är det viktigaste helt enkelt.

Har du något minne kring ett samarbete du vill dela med dig?

Jag har jättemånga minnen men vill inte välja ut ett specifikt då jag har älskat att arbeta med alla och lärt mig så mycket av alla och gör det fortfarande.

Vem är din favoritsuperhjälte och varför?

Captain America. Han visade att det krävs inga pengar, högteknologiska dräkter eller gudalika krafter för att slåss för det som är rätt.

Fem snabba frågor

Vad är det du är mest rädd för?

Vad behöver du för att ett samarbete ska fungera?

Är du en morgon- eller nattmänniska?

Vart skulle du gå om du var osynlig?

När jag dansar ser jag ut som...?

Vill du komma i kontakt med Mansor? Kontakta honom på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV