Meral Husein, SQL Systems Yoghurtfantast

Meral_Husein_SQL_Systems

Berätta lite om dig själv, vem är Meral?

Jag är en lösningsorienterad person som föredrar att fokusera på lösningar istället för problem. Det gör nog att jag uppfattas som en positiv och snäll person. Jag tycker också om att ta hand om och hjälpa andra människor. Jag har alltid varit lite som en hönsmamma och tagit hand om människor i min omgivning, detta har också lett till att jag varit den ansvarstagande personen bland mina vänner. De vet att jag har koll på saker som hur vi ska ta oss till platser eller vilken tid vi behöver åka och ser till att alla är med. Det är nog något som kommer naturligt för mig eftersom jag tycker om att ha en struktur eller plan så att jag kan ha lite övergripande koll på saker och ting.

Hur kommer det sig att du kallas för yoghurtfantast?

Det är för att mina kollegor har upptäckt att jag har en förkärlek till yoghurt i alla former. Det är det perfekta tillbehöret som enligt mig passar till allt och går att variera i det oändliga. Det fungerar att ha som dippa, sås eller varför inte som ayran som är en yoghurtbaserad dryck.

Hur hamnade du på SQL Systems ?

Jag sökte jobb utan någon geografisk preferens och min bästa vän var orolig för att jag skulle flytta för långt iväg. En kväll frågade hon vad jag egentligen kunde jobba med och sen skickade hon länken till två jobbannonser på arbetsförmedlingen. En av dessa var på SQL Systems. Efter en telefonintervju med Rusen fick jag komma in på en riktigt intressant intervju med Rusen och Jens.

Vad är dina arbetsuppgifter & hur är SQL Systems som arbetsplats?

Jag är en del av ett team som jobbar med master data governance. Vi ansvarar bland annat för att skapa material i MDG och SAP på ett strukturerat och kvalitetssäkert sätt. Vi ser också till att det inte skapas dubbletter och underhåller existerande material.

SQL Systems är en väldigt öppen och välkomnande arbetsplats. Här får alla vara sig själva och framföra sina idéer och åsikter. Vi har ett riktigt mysigt kontor och härliga kollegor som gör det till ett nöje att åka in till jobbet. Det bästa med SQL Systems är att vi inte glömmer att ha roligt tillsammans.

Vad drivs du av?

Jag drivs av att hjälpa andra. Något som motiverar mig är att kunna hjälpa till att hitta enklare lösningar och underlätta för någon annan.

Vad gör du helst en lördagskväll & vad måste finnas i lördagsgodiset?

En lördagskväll umgås jag helst med mina vänner. Vi kanske lagar mat ihop, går på promenad eller åker iväg på något äventyr.
Sen när det kommer till mitt lördagsgodis så är choklad det självklara valet!

Vart reser du helst?

Jag reser helst någonstans där det inte är så kallt. Jag har ingen bucketlist men jag vill gärna åka till Japan en dag.

Vill du berätta något mer om dig själv?

På min fritid gillar jag läsa böcker och umgås med mina vänner. Jag tycker också om att baka kakor men helst sådant som inte behöver jäsa, så jag föredrar att inte baka kanelbullar oavsett hur gott är.

Annars har jag egentligen inte så mycket mer att berätta om mig själv. Jag tränade simning när jag var yngre och när jag var 14 år började jag jobba inom simskolan. Det gjorde jag tills jag började studera på universitetet och då började jag jobba på ett lager samtidigt som jag studerade.

Fem snabba frågor:

Favoritdryck just nu/all time:
Ayran

Vänligen ange favorit låt, antingen just nu/all time?
O Bi Karamel – Ozbi

Vad är det bästa med att arbeta på SQL Systems?
Mina kollegor, det är så härligt att vi kan skämta och skratta tillsammans samtidigt som vi jobbar.

Har du någon dold talang?
Hmm, att jag kan skriva upp och ner?

Om SQL Systems var ett hem , vilken pryl i hemmet hade du varit då?
Kalender

Vill du komma i kontakt med Meral? Maila henne på Meral@sqlsystems.se eller kontakta henne på Linkedin! Vill du veta mer om SQL Systems, Maila dina frågor till nyfiken@sqlsystems.se

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV