Lär känna Hussein – SQL systems glädjespridare!

Hussein_Gabr_SQL_Systems

“Happiness comes from within…”
By Dr. Brian L.Weiss

Hur började din SQL Systems resa?

Strax innan jag tog examen började jag söka jobb på olika konsultbolag som jag tyckte verkade intressanta. Jag hade nästan skrivit på ett kontrakt när jag hade min examensfest med vänner och klasskamrater. På festen fanns en vän till mig som jag inte hade träffat på länge, hon berättade för mig och mina klasskamrater att hennes man (Jonas Kimmehed, CEO) jobbade inom området och att de sökte folk. När jag var på intervju med Jonas och han berättade om verksamhetens visioner och idéer var valet enkelt – jag ville självklart jobba på SQL systems. Det som lockade var hur Jonas beskrev hur de anställda är det viktigaste kugghjulet i företaget och därför är det viktigt att värna om dem och se till att alla mår bra på kort och lång sikt. Jag uppfattade det som att SQL var en väldigt familjär och varm verksamhet, vilket jag märkte att det stämde när jag väl började arbeta här.

Vad är dina arbetsuppgifter?

• Hantera det dagliga materialskapandet i SAP, MDG och SAP-företaget, inklusive en grundlig analys av data och nya utgåvor, flagga ogiltigt material för radering och skapa på ett korrekt sätt och enligt tidsplan

• Upprätthålla master data i SAP-system, övervakning och uppföljning av Master data process samt kommunikation med andra avdelningar (t.ex. produktsäkerhet, anläggningskontroll, exportkontroll, varukod)

• Utföra dataändringar och underhållsstrategier med SAP-anläggningens underhållssystem. Ge också support för superanvändare i enlighet med hur underhållsprocessen utförs i SAP Plant Maintenance System

• Tillhandahålla en hög nivå av datakvalitet i SAP, upprätthålla prisregister och Bill of Material i SAP för att säkerställa kontinuerlig förbättring av datahantering över affärssystem

• Arbeta med affärsenheter och rapportera till experter för att lösa Master data-fel och utföra massuppdateringar efter behov, stödja verksamheten med nödvändiga procedurer, skicka incidenter och ändra förfrågningar vid behov

• Skapa och underhålla prisregister och Material i SAP, MDG

• Samordning med de viktigaste globala funktionerna inom materialhanteringsområdet

Vad drivs du av?

Jag drivs av att sätta upp mål för mig själv och nå dem. Jag drivs av att känna att jag är bra på det jag gör men stimuleras även av utmaningar och strävar efter att utvecklas kontinuerligt. Att tillhöra ett team och bidra till att upprätthålla “vi-känslan” och se till att alla mår bra är viktigt för mig.

Vart reser du helst?

Under det mörka halvåret åker jag helst söderut där det är ljusare och varmare där jag kan njuta av solen, äta gott och slappna av. Men jag uppskattar lika mycket att vara på landet i Sverige där jag kan varva avkoppling med att hugga ved, ta en löptur i skogen och laga mat på uteköket.

Vad gör du helst på en lördagskväll?

På lördagen vill jag vara skönt trött efter ett yogapass eller någon slags träning. Innan det är dags för middag läser jag om de senast utkomna bilmodellerna eller kollar en historisk dokumentär. När det är dags för middag lagar jag den i lugn och ro med Erykah Badu eller D’Angelo i bakgrunden och umgås med min sambo.

Om du bara fick välja en sötsak i godispåsen, vad hade du valt?

Jordgubbscrisp vit choklad yoghurt från Naturgodis-hyllan.

Vill du berätta något mer om dig själv?

Jag är djupt beroende av cashewnötter med smak av Sourcream&onion 😉 

Fem snabba frågor:

Favoritfilm just nu/all time:
The Pursuit of Happyness

Favorithobby, antingen just nu/all time:
Att dansa salsa

Vilka saker kan du inte vara utan i ditt kylskåp/skafferi? 
Kaffe och ägg

Vad hade du gjort om du inte hade behövt tänka på ekonomin?
Jag skulle vara Volontär inom IT och jobba för NGOs runt om i hela världen.

Om SQL var ett hem , vilken pryl i hemmet hade du varit då?
Min Mac book Pro (laptop)

Vill du veta mer om SQL Systems, skicka iväg dina frågor till nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV