Nå framgång genom Samarbete

SQL Systems Samarbete värdeord

“Om alla fortsätter framåt tillsammans, kommer framgången lösa sig själv.”

– Henry Ford

Nå framgång genom samarbete

Samarbete är en viktig grundsten för framgång, både inom företagsvärlden och i våra personliga liv. Vi på SQL Systems värderar samarbete och vi arbetar aktivt för att utveckla våra samarbetsförmågor. Just därför är ordet samarbete,  tillsammans med mod och integritet, en del av våra värdeord. I det här blogginlägget kommer vi att fördjupa oss i ordet “samarbete”  och utforska hur ett gott samarbete ser ut, vad som är viktigt för att uppnå det, och hur man kan utveckla sina egna samarbetsförmågor.

Hur ser ett gott samarbete ut?

Vi pratar väldigt ofta om vårt kugghjul och ett gott samarbete är som ett välsmort kugghjul, där varje hjul arbetar harmoniskt tillsammans för att uppnå gemensamma mål. För SQL Systems innebär ett gott samarbete att varje medarbetare känner sig inkluderad, uppskattad och respekterad. Det handlar om att vi som ett team förenar olika kompetenser och perspektiv för att nå våra mål.

Det ska finnas plats för alla att känna att de kan vara öppna och ärliga och där man vågar dela sina idéer och åsikter. Med hjälp av våra värdeord skapar vi en miljö där man känner tillit, där man inte är rädd för att bli ifrågasatt eller kritiserad. Utöver det kännetecknas ett gott samarbete av att man delar ansvar och arbetsbörda och att man stöttar varandra när det behövs.

Vad är viktigt för att det ska bli ett bra samarbete?

SQL Systems Kick off Samarbete

På vilket sätt kan man utveckla sin egen samarbetsförmåga?

Som mycket annat i livet är ens samarbetsförmåga som en muskel som man måste träna upp och fortsätta träna för att bli bättre och starkare. Det är en process som kräver medvetenhet och övning. Här är några sätt som man kan förbättra:

Samarbete är en nyckelkomponent för framgång. För oss innebär det att man vågar vara öppen, ha integritet och tillit till de man samarbetar med. För SQL Systems är det viktigt att inte bara vi som ett företag samarbetar men även att vårt samarbete med våra kunder fungerar. Genom att arbeta tillsammans, mot samma mål och tillsammans försöka nå våra mål skapar vi en positiv arbetsmiljö för alla.

Vill du komma i kontakt med oss? Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

[qsm quiz=2]

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV