Möt Irma, SQL Systems egna fashionista

Irma_mumic_SQL_Systems

Om en film skulle göras om ditt liv, vilken genre skulle det vara, vem skulle spela dig?

Svårt att säga en film eftersom att jag inte kollar så mycket på film men jag skulle säga att jag är en romantisk komedi. Jag är väldigt romantisk av mig och jag bjuder väldigt mycket av mig själv, jag driver på min egen bekostnad. Jag är en sprallig, glad och omtänksam tjej. Jag tänker mer på andra än vad jag tänker på mig själv.  Jag ställer alltid upp för andra och har svårt att säga nej.

Annars älskar jag mode, fashion och design, det är som en terapi för mig. Har ögat för detaljer heheh. Brukar oftast hjälpa mina vänner med deras inredning. 

Skulle jag välja en skådespelerska som ska spela mig så skulle det nog vara Sandra Bullock

Berätta hur du hamnade på SQL Systems och vad är dina arbetsuppgifter?

Det var tack vare LinkedIn!! Det kändes rätt från första början. Mina arbetsuppgifter kommer innefatta front-end utveckling, allt från webbutveckling till programmering till it-support. En front-end-utvecklare gör verklighet av idéer genom att utveckla webbapplikationer, individuellt såväl som i grupp.

Vad drivs du av?

Att lära mig nya saker. Att jobba mot en deadline och hinna utföra jobbet i tid utan att tumma på kvalitén. Jag motiveras av uppmuntran och bekräftelse från på ett väl utfört arbete.

Om du kunde byta liv med någon under en dag vem skulle det vara och varför?

Victoria Beckham, jag känner igen mig i henne. Hon älskar fashion och är en arbetsnarkoman. Jag har även fått hör att jag liknar henne och jag gillar att vara trendig. Min bror brukar säga att jag är lillgammal, eftersom att jag klär mig på mitt eget sätt och inte följer vad andra i min ålder klär sig i.

“ Vill man så kan man ” 

Vart reser du helst och har du en bucketlist?

Grand Canyon, USA,  Stora Barriärrevet, Australien, Kinesiska Muren, Kina, Niagarafallen, Kanada, Machu Picchu, Peru.

Jag är en äventyrsmänniska och jag tycker om att upptäcka nya coola platser, allt från att klättra berg, till att gå i skogen och till att se vattenfall. Det kan man egentligen se på alla ställen jag vill besöka.

Vad önskar du att du hade mer tid till att göra?

Jag skulle vilja lägga mer tid på min hälsa, träna och gå på yoga till exempel. Jag skulle även vilja arbeta med mode, jag älskar att fotografera.

Om man skulle bjuda dig på godis, vad måste finnas i påsen?

Jag är inte kräsen, jag äter allt, men surt, sött och lakrits!!

Vill du berätta något mer om dig själv?

Jag är driven, positiv, försöker alltid involvera alla i gruppen så ingen känner sig utanför. Jag älskar naturen och att upptäcka nya saker. Love Love.

Jag har ett fotografiskt minne, jag har till exempel väldigt lätt för att komma ihåg saker, jag kan memorera böcker. Det kan jag även utnyttja här, eftersom att när jag har ett möte med en kund, så ser jag det kunden vill ha som en bild. Det kan också vara det som gör att jag är en perfektionist.

Fem snabba frågor:

Favorithobby?
Instagram! Måla! Inreda!

Om du bara fick äta en maträtt resten av livet, vad skulle det vara?
Sushi

Vad innebär trygghet för dig?
Respekt, bli sedd och hörd, älskad, hälsa

Vad är det bästa med att arbeta på SQL Systems?
Bra kollegor och givande arbetsuppgifter är några av de komponenter som jag värderar högst när det kommer till trivsel på SQL Systems.

Har du någon dold talang?

Inte vad jag vet hahahah

Vill du komma i kontakt med Irma? Kontakta henne på Linkedin! Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Maila oss på nyfiken@sqlsystems.se.

Sociala Medier

Våra inlägg

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV