Möt Karin , SQL Systems egna lakritsälskande Konsultchef

“Jag ser alltid glaset som halvfullt " 

Har du ett citat som du tycker passar dig eller som du har som motto?

Jag har en optimistisk inställning till livet och arbete, och jag tror starkt på att fokusera på möjligheter och lösningar. För mig är glaset alltid halvfullt, vilket hjälper mig att se potentialen i varje situation och motiverar mig att fortsätta framåt, även när jag stöter på utmaningar.

Berätta lite om dig själv, hur är du som person och hur uppfattas du av andra?

Jag skulle beskriva mig som en positiv person som gärna tackar ja till det mesta i livet. Mina vänner beskriver mig som närvarande och att jag lever mycket i nuet, för mig är det viktigt att vara 100% i stunden oavsett om det är gentemot mina barn eller i ett samtal med en kollega, det är viktigt för mig att förmedla att jag värdesätter andras tid. Jag älskar även utmaningar, om det är en ny arbetsuppgift, anmäla mig till en halvmara eller vad som helst, så är jag på!

Hur hamnade du på SQL och hur är SQL som arbetsplats?

Jag kände att det var dags att prova något nytt och började se mig om på LinkedIn. Där såg jag att SQL sökte en konsultchef och bestämde mig för att söka. När jag träffade Emma, Jonas, Magnus och J3 på intervjuerna kände jag direkt att det här var stället för mig. Att företaget är på en spännande tillväxtresa som jag får vara med och påverka gör det ännu roligare. Familjärt är verkligen ordet som poppar upp när jag tänker på SQL som arbetsplats. Jag har blivit riktigt välkomnad och redan efter tre veckor känner jag mig verkligen som en del av gänget!

För mig är livet en ständig resa mot nya utmaningar; med ett leende och en positiv attityd är inget hinder för stort.

Vad är dina arbetsuppgifter?

I min roll som konsultchef är medarbetarna i fokus.

Vart reser du helst?

Bra fråga! Jag älskar att åka till kalla ställen med snö. Att vara aktiv och åka skidor hela dagen med familjen och sen ta det lugnt framför brasan i underställ är verkligen livet!

Vad gör du helst en lördagskväll?

Lördagsmys är en grej i min familj, det innefattar god mat och dryck som ibland avnjuts med vänner, godis är en självklarhet och en ibland mindre bra film om min sambo får välja 🙂

Om du bara fick välja en sötsak i godispåsen, vad hade du valt?

 Jag är tvådelad i detta, jag älskar choklad och jag älskar saltlakrits, egentligen väljer jag nog helst en kombination av dessa två.

Sociala Medier

Våra inlägg

Vad är data governance

Vad är data governance?

Vad innebär Data Governance och varför ska du använda det i ditt företag? Läs det här inlägget för att få mer förståelse!

Prenumerera hos oss

Få ett månatligt brev kring branschnyheter och våra tankar

EN SV