INGENJÖR

Är DU vår dataälskande entusiast med passion?

 
SQL Systems är på en tillväxtresa och söker nya kollegor som har passion för sitt hantverk och älskar att utvecklas och utmanas.

Vår vision är “Achieving Greatness by being Different” vilket innebär att vi vill att du har modet att våga utmana dig själv och i gengäld lovar vi DIG en arbetsplats där vi samarbetar och stöttar din utveckling. Vår övertygelse är att ALLA människor har “Untapped Potential” som kan utvecklas genom att vi som arbetsgivare jobbar på att “Empower our People”.

Vårt arbete är att stötta kunder att komma åt potentialen i sin data genom att skapa struktur, kvalitetssäkring och göra data användbart och pålitligt i hela organisationen. 

Är du redo för att våga utmana dig själv och vara del av en växande organisation som kommer uppmuntra och utmana DIG att nå din inre potential?

Om du kan svarat JA på frågan, då är du personen vi söker.

Vi söker bland annat :

Kompetenskrav

Arbetsuppgifter

Vad kan vi erbjuda dig?

Vem är du?

Du kommer att vara en del av ett fantastiskt team av kollegor som har stor passion och teknisk kunskap kring hur teknisk data skall hanteras och bearbetas. Har du förmågan att förstå att du är en del av en större helhet och tycker om att hjälpa andra är en självklarhet. Då kommer DU passa utmärkt i vårt team med humoristiska ingenjörer, systemvetare och kravanalytiker, marknadsförare etc. 

Låter det intressant och du undrar när du kan börja, då vill VI gärna att du skickar ett brev plus CV till oss, där du motiverar hur du skulle kunna bidra till att bli en del av vårt team på SQL.

Team Passion for People på SQL Systems

We live by
courage, collaboration & integrity by in everything we do
SQL Systems_masterdata_footer (1)

Adress:

Baltzarsgatan 23, 211 36 Malmö

E-mail:

nyfiken@sqlsystems.se

EN SV