SAP MM konsult

Är du vår nästa
SAP MM konsult?

Vi är på en tillväxtresa och söker alltid passionerade, ärliga och samarbetsvilliga kollegor som har en förkärlek för sitt arbete. Just nu söker vi dig som brinner för affärsprocesser, inköp, materialrörelser och logistik och som vill bli vår SAP MM konsult. 

Vi är ett bolag som är övertygade om att ALLA har “Untapped Potential”, vårt mål är att skapa en arbetsmiljö där detta utvecklas och utmanas.  Allt samarbete är ett partnerskap vilket innebär att vi behöver hjälpas åt. Våra krav är att du jobbar på att vara modig, samarbetsvillig och har integritet i det du gör och efterlämnar. 

Vårt mål som arbetsgivare är “Achieving Greatness by being Different” och det innebär att DU som blir en del av vårt team vågar jobba på dig själv. Vi kan endast “Empower our People” genom ditt mod att våga utvecklas och utmanas.   

Du kommer att vara en del av ett fantastiskt team av kollegor som har stor passion och teknisk kunskap kring hur teknisk data skall hanteras och bearbetas. Du har förmågan att förstå att du är en del av en större helhet och att hjälpa andra är en självklarhet. Då kommer DU passa utmärkt i vårt team med humoristiska ingenjörer, systemvetare, kravanalytiker, marknadsförare etc.

Är du vår SAP MM konsult?

Rollen som SAP MM konsult på SQL Systems Sweden AB är senior och fokus på utbildning internt och externt. Vi söker dig som främst har erfarenhet av att arbeta med affärsprocesser inom SAP med fokus på material, logistik, reparationer, hantering av masterdata och leverantörer etc.   

Det viktiga är att du vet hur dessa processer fungerar och att du har intresse av att lära ut till andra. Du kommer att få möjlighet att coacha och lära upp övriga i organisationen inom din expertis. 

Du implementerar och driver frågor inom SAP MM och hjälper våra kunder att förstå dessa processer och implementering. 

För oss är det viktigt att man är prestigelös, servicemindad och hjälps åt där det behövs, då vi är ett mindre bolag. Din formella bakgrund kommer ej vara avgörande då vi lägger fokus på mindset, arbetslivserfarenhet och förmåga att utföra det du uppger. 

Arbetsuppgifter:

Arbeta med våra kunder i SAP-projekt, mer specifikt i SAP MM-frågor

  • Grundläggande affärsprocesser, inköp, materialrörelser och logistik

 

  • Hantering av masterdata, Leverantör och Material

 

  • Lagerhantering, materialplanering, inventering

 

  • Customisering av SAP MM

Utveckla SQL Systems kompetens inom SAP MM

  • Skapa/planera programinnehåll  för kompetensutveckling

 

  • Testa och utvärdera samt revidera programinnehåll

Utveckla best practise inom SAP MM

  • Dokumentera lösningar och möjligheter i SAP MM

Skapa Utbildningar för internt och externt bruk inom SAP MM

  • Processer, masterdata och customisering

Du är:

Kunskaper och erfarenheter:

Vad kan vi erbjuda dig?

Ansök

Låter det intressant och du undrar när du kan börja, då vill vi gärna att du skickar ett brev plus CV till oss på nyfiken@sqlsystems.se där du märker rubriken med SAP MM KONSULT.

We live by
courage, collaboration & integrity by in everything we do
SQL Systems_masterdata_footer (1)

Adress:

Baltzarsgatan 23, 211 36 Malmö

EN SV