Vill du bli vår nya kollega?


Lediga tjänster:

Informationsingenjör – Mer information här!

PLM-expert – Läs mer här!

Är du sjukligt förtjust i att få ordning på data?

Är du typen som gillar att kategorisera och strukturera upp dina kläder i färgkoder? Ser du till att sorterar dina strumpor i olika kategorier beroende på material och funktion? Har du frivilligt erbjudit dig att sortera källaren åt familj och vänner? Har du tänkt hur mycket enklare livet hade varit om ALLA ägde en märkningsmaskin? Om du hade haft en superkraft så hade det varit att kunna skapa struktur, kategorisering och ordning med bara DIN blick?

Om du kan svara JA på flertalet av frågorna, då är du personen vi söker.

Vi på SQL Systems Sweden AB söker just nu två nya strukturälskande ingenjörer. Vi arbetar med att strukturera, kvalitetssäkra och göra data användbart för våra kunder. Vårt arbete ligger till grund för framtida innovationer och företagens förmåga att lyckas digitalisera sin verksamhet. Vi gör jobbet som få kan göra, men som ALLA behöver för att kunna hänga med i tiden.

Du kommer att vara en del i ett fantastiskt team av kollegor som har stor passion och teknisk kunskap kring hur artikeldata ska struktureras och klassificeras. Har du förmågan att förstå att du är en del av en större helhet och tycker att hjälpa andra är en självklarhet. Då kommer DU passa utmärkt i vårt team med humoristiska ingenjörer, systemvetare och kravanalytiker.

br/

Skicka spontanansökan

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig? Maila oss ett CV och personligt brev till nyfiken@sqlsystems.se . När du mailar oss ditt cv godkänner du GDPR-villkor att dina uppgifter sparas under innevarande år.